ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΕ ΓΥΨΙΝΑ - ΤΣΙΜΕΝΤΙΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ

Greek Classic Art - Our Technical Staff - Foudas Hellenic Plasterworks - Plaster Decorations

Τεχνικό Προσωπικό & Εξοπλισμός

PDFPrintE-mail
There are no translations available.

Εμπειροι τεχνίτες στα εργαστήρια μας , κατασκευάζουν οποία απλή η περίτεχνη κατασκευή. Ειδικοί τεχνίτες αποτυπώνουν παλαιά σχέδια διατηρητέων κτιρίων, εξαιρετικοί σχεδιαστές σχεδιάζουν νέα μοντέλα, τα οποία ο γλυπτής μας τα φιλοτεχνεί. Αμέσως μετά η κατασκευή των μοντέλων περνάει στα έμπειρα χέρια των τεχνιτών μας.

Τα εξωτερικά μας συνεργεία απαρτίζονται εκτός από τους τεχνίτες μας , αλλά κι από τους τεχνικούς επιμελής εργασίας και τους τεχνικούς ασφάλειας που εργάζονται για εμάς.

Η προσωπική φροντίδα μας σε όλα τα έργα που κατασκευάζουμε είναι ανελλιπής
Και επισταμένη. Εργαζόμαστε και οι ίδιοι πάνω στα έργα που αναλαμβάνουμε ώστε να μην ξεφεύγεις καμία λεπτομέρεια τεχνική της προσοχής μας.
Στα γραφεία μας οι σχεδιάστριες μας αναλαμβάνουν με τη βοήθεια της τεχνολογίας να σας δώσουν σε εικονική απεικόνιση το αποτέλεσμα του διακόσμου στο έργο σας.

Ζωγράφοι συνεργάτες μας με μεγάλη καλλιτεχνική πείρα και ταλέντο αναλαμβάνουν τη ζωγραφική και το χρωματισμό όπου επιθυμείτε.
εκτός από την αποξήλωση που αναλαμβάνουμε , όπου χρειάζεται, γίνεται και καθαρισμός πάντα στα απορρίμματα του συνεργείου μας.
Τα ιδιόκτητα αυτοκίνητα μας με τους οδηγούς της εταιρείας μας μεταφέρουν σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό όλες σας τις παραγγελιές.